perjantai 6. marraskuuta 2009

Riskiryhmässä ensilumeen...

Vedin vuoden ensimmäisen voimatreenin äsken. Yritin ottaa kevyesti, vaikka samahan se on, huomenna on paikat kipeänä. Kokeilin liikuntatalon juoksumattoa ensi kertaa ja hyvin paukutti. Alkuverryttelin rennosti lätkytellen, kunnes viimeisen pari minuuttia painelin plussalla itseni 21 km/h vauhtiin. Puntti-Pentit vieressä katselivat ihmeissään kun pulkannaru (71,6kg) pieksi mattoa. Tein siihen taljat, hauiskäännöt, prässit sun muut viskit ja rommit selkään.

Samalla tajusin, että kuulun riskiryhmään enkä ole edes miettinyt rokotetta. No niin no, tänäänhän sitä sitten jaettiin Pirkkalassa... Eilisestä liikuntaryhmästä puuttui vaatimattomasti kahdeksan eli kolmasosa koko kölvisakista.

Ensilumi tuli aika voimalla, mahtaa olla kiva juosta OPM:ssä. Salitreenin jälkeen loin lumet. Jotenkin kovin rentouttavaa touhua, olen aina tykännyt. Varsinkin kun olen saanut tartuttua toimeen. Nuorempana oli ehkä toisin, mutta nyt kun muutaman lumityöttömän vuoden jälkeen saa taas luoda niin veljet tuntuu hyvältä. Muuten tämä lumi ei kyllä oikein vielä napostelisi, juuri ehdittiin lyödä vetävä treenikalenteri Punakoneelle. Huomenna aamulla lähden muuten viemään rasteja...

En kyllä oikein ymmärrä tuota Nenäpäivä-meininkiä. Kaverit pörrää ympäri tantereita pellenenät oikosenaan. Kai sitä hyvää tehdään, ei siinä mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti