tiistai 8. helmikuuta 2011

Tässä mennään tänään

74,4 kg

Eilettäin hiihtelin kolme varttia retvakkaasti ja ajattelin, että nyt saa taas läski kyytiä, varsinkin kun olin jättänyt lounaan jälleen syömättä. Ei auttanut ei. Tasaisen hidasta on laardin sulatus. Toisaalta sain viime viikolla positiivisen signaalin, kun kävin toimiston InBody -laitteessa koemittauksessa. Lokakuusta oli saanut rasvaprosenttia hilattua kaksi yksikköä pienemmäksi ja rasvaton painoni on tällä hetkellä 66,9 kg. Tämä taas tarkoittaa sitä, että haaveilemani 69 -alkuinen lukema taitaa olla utopiaa.

Joka tapauksessa illalla ryhti painui kumaraan ja vedin iltapalaksi paketillisen pekonia, nam.

Taas tuli todistettua, kuinka väärin ihminen voikaan muistaa asioita. Alla ote viime vuoden blogitekstistä vuosipunnituksen alla:

"Niin se taas tuli, oli ja meni. Nimittäin Vimppain vuosipunnitus. Viime vuonna lukema oli 70,8kg ja tänä vuonna lähdin tiukasti haastamaan tuota noteerausta, jopa haaveilemaan 70 kg:n alituksesta. Keinot olivat jo astetta järeämmät, kun kävin taistoon.


Eilen sunnuntaina oli ohjelmassa aamulla reilun kolmen tunnin hiihtolenkki pakkasessa, iltapäivällä jooga (josta tuonnempana) sekä vielä tunnin sähly illan päätteeksi. Paino on huidellut 72 kg:n tuntumassa joulun jälkeen ja osansa on varmasti ollut hiihtämisellä, jonka seurauksena ylävartaloni on muuntunut lihaksikkaan jänteväksi ja siis lisännyt lihasmassallaan huomattavasti eloista painoani. Illan revityksen jälkeen join pelkästään lasin diureettia ja söin minimaalisen vähän. Tänään puolitin aamupalan ja lähdin seiskan jälkeen ladulle ennen liikuntatuntia. Lounaalla söin muodon vuoksi ja join lasin vettä. Sen jälkeen en laittanut suuhuni mitään ja istuin kaksi kokousta väistäen kaikki tarjottavat."


Kello 16.30 olin kotona ja asetuin vaa'alle noin kaksi tuntia ennen H-hetkeä todetakseni, että painoni oli lukemassa 71,5kg. Kiire oli siis jo käsin kosketeltava. Ennen vuosikokouslenkkiä (joka edeltää punnitusta) jumppasin Hannun seurassa hetken ja puin vaatteet lenkkiä varten ylleni: kerrasto, hiihtopuvun paita ja kaksi talvilämmittelyasua päällekkäin. Lenkki oli armotta liian lyhyt ja kulku karmeaa, joten totuus oli vain kohdattava. Reilun tunnin aikana onnistuin nipistämään painostani 600 grammaa, mutta lopullinen tuomio oli kuitenkin liikaa eli 70,9kg. Näin tällä kertaa...

 
Joten pudotusta vaaditaan siis vain kolmisen kiloa alittaakseeni viime vuoden lukemat. Voi tuhannen riemua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti