lauantai 6. helmikuuta 2010

Teivon steieri ja halliyleisurheilua

Yllätin itseni ja otin Teivosta yhdistyksen historian ensimmäisen osakisavoiton. Paikalla tapahtumaa olivat todistamassa niin puheenjohtaja, rahastonhoitaja kuin takkivastaavakin. Kaikki vielä tällä kertaa takaapäin. Juoksu oli rentoa ja tuntui hyvältä koko matkan sykkeen kiivetessä lopussa hiukan yli anakynnyksen. Voittotaistelusta voisi sinänsä kirjoittaa ihan kunnonkin tarinan, mutta antaa nyt olla. Todetaan vain, että Jussi Lammille kiitos mukavasta vauhdista, jolla Tsaari saatiin laittamaan itsensä ahtaalle. TULOKSET

Iltapäivällä harrastin penkkiurheilua paikan päällä, kun Pirkkalaisten hallissa kisailtiin Tähtien kisat. Suurin toivein lähdin katsomaan Keskisalon juoksua ja siinä sivussa vähän Evilän touhuja, mutta kumpikaan ei sitten ollutkaan mukana. Kuten vähän osasin odottaakin. Onneksi kisoihin oli vapaa pääsy. Suurinta antia olivat Ella Räsäsen 400m ja Siikaluoman Martin 8.56 kolmella tonnilla. Ja tietysti henkevä suunnistajat-juoksijat -keskustelu, jonka vieressäni istunut tuntematon (varsin mukava) mieshenkilö viritti käyntiin. Alemmalta portaalta tuli vielä tuntemattomammalta mieheltä korskea kommentti aiheeseen ja urheilutapahtumat jäivät sivuosaan hetkellisesti. Hamari osallistui sopivan diplomaattisesti aiheen käsittelyyn.

Koska olen paatunut valittaja, on pakko todeta, ettei kisat ihan kyllä vakuuttaneet. Monessa lajissa oli vain muutama osallistuja ja en voi mitään sille, että yu-kisojen henki ei ole ihan näköistäni. Mutta joo, huomenna aamulla kierretään järvi reilun vuoden tauon jälkeen. Katsotaan onko tulos yhtä vahvasti nousutrendinen kuin tänään. Huomenna ehkä myös jotain treenikollaasia kuluneelta viikolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti