perjantai 5. helmikuuta 2010

Sensuroitu!

Koska tänään oli huono päivä ja kulunut viikko on ollut vieläkin huonompi, piti laittaa avautumista kehiin, mutta sensuuri iski. Ja hyvä niin.

Joten nyt kaivan ilon hetket viikosta ja niitä on kaksi:

1. Ehdin lukemaan edellisen viikon Urheilulehden vasta maanantaina, mutta seuraavat kommentit lämmittivät mieltä ja pelasti jopa Sihvosen itsekehusta tulleet väristykset:
"Saako Suomi yhtään kultamitalia Vancouverista?
Immo "Heittotukka" Kuutsa, hiihtovalmentajalegenda: -Yksi tulee ainakin, lökäpöksyt tuovat, jos ei muuten.
Juha "Ai ai sadasosalla" Mieto, hiihtäjälegenda: -Kyllä tuloo...Lökäpöksypojillakin on mahdollisuudet"

Meitsi arvostaa. Toisaalta peruutin tilaukseni tänään.

2. Maanantaina kevyenä päivänä tein kovan ratkaisun ja ostin lopulta uudet pertsan sukset. Ja siteet. Ja monot. Pitkän ämpyilyn jälkeen löin viikon palkkani kiinni peleihin ja vehkeisiin. Voi veljet! Kyllä on napakat pelit. Masukat totta kai ja uusilla NNN-siteillä. Ero on kuin yöllä ja päivällä vanhoihin verrattuna. Potkuksikin riittää kun vähän sinnepäin sutaisee. Ainoa ongelma on, että nyt ei ole enää varaa ostaa voiteita, jotta suksista saisi liukkaat :(


Huomenna on tarkoitus tehdä paluu Teivo Cupiin pienen hiljaiselon jälkeen. Odotukset ovat korkealla, mutta todennäköisesti aloitan liian kovaa ja hyydyn aivan totaalisesti lopussa. Jos en sitten pilaa vetoa jo tänä iltana, kun lähden kohta hiihtämään ja innostun lykkimään kuin viimeistä päivää.

Ja luojaani kiitän jälleen, että on perjantai ja viikonloppu eessä taas...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti