perjantai 26. helmikuuta 2010

Kohti lomaviikkoa, ja Pirkkaa...

Aina se on sinkeätä, kun pitäisi määrää mätöskellä. Ei paljon lokeja pidellä ei. Nytkin pitäisi olla jo toisaalla. Mutta lyhyt tiivistys:

Ma: Juoksua 1.40 PK (20km), oli sellainen kulku, että vedet väistyvät. Ihme juttu, koska viikko sitten samalla lenkille pääkipu juimi ja jalka laahasi maata...
Ti: aamulla ennen töitä Hiihto 0.48 PK, perustaplaamista. Illalla oli lastenhoitovuoro ja tein kotijumppaa kuminauhalla ja gymstickillä 50 min
Ke: aamulenkki kuuden jälkeen lumipöperössä 0.34 PK, vain kaksi koiraa meinasi näykätä..Illalla oli jälleen vesien vuoro väistyä Hiihto 2.10 PK reippahasti (32km), silmitön kulku.
To: aamulla juosten töihin 0.23 PK polvessa tuntui jälleen jotain, kuten aiemminkin viikolla. Illalla hallitreeni Hamppi varjona 6x600m/2' + 4x300m/1' vauhdit 3.20-2.45, kotimatkalla tummuin aivan sippiin ja otin pari palaa suklaata kun ei meinannut toeta. Yhteensä 17 km. Päivän aikana oli tullut oltua piinapenkissä ja luotua kattoa tyhjäksi lumikuormaksi, joten energiat olivat lievästi kortilla. Ja sattui olemaan lihaperunasoselaatikkopäiväkin.
Pe: Lepiä.

Viikonlopun jälkeen kahtellaan naaman väriä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti