perjantai 9. heinäkuuta 2010

Huh huh...

Pahaa tekee katsella katsastuksen nortonkia... Tässäkö sitä sitten ollaan, kun viedään suunnistusta televisioihin ja juostaan turuilla ja toreilla toisiaan pudotellen samalla rasteja kukkapenkeistä etsiskellen? Jos ei mitään muuta, niin ainakin MM-valinnat menee kimuranteiksi. Ja nykytrendin mukaisesti lopulliset edustusliput ratkotaan Imatran kukkapenkeissä ensi viikolla. Jaahas, näyttää siltä että minä ja laji kasvamme vahvasti eri suuntiin...

"Hienoa" olisi ollut tänään mukana, mutta päätin luovuttaa jo ennen aikojani. Fyysinen kokonaisuus on viimeisen kuukauden aikana murentunut käsistä erinäisten syiden vuoksi ja samalla usko omaan tekemiseen katosi hamaan synkkyyteen. Lopullinen niitti oli varvas, joka ei salli kunnon juoksemista ja vaikuttaa selkeästi myös pääkoppaan. Keskiviikon kisassa oli tahtotila täysin kateissa ja suunnistus roikkui sekä jaloissa että ilmassa, jolloin tulos oli hyvinkin odotettu.

Ehkä taustalla on laajempiakin syitä, joita olen tässä parin päivän aikana kelannut jo liiaksikin ja nyt on ehkä syytä antaa päälle lepoa. Varpaan osalta tilanne on tasan yhtä sotkuinen kuin kolme viikkoa sittenkin eli kahden käymäni lääkärin mukaan varvasta ei kannata kuvata, koska ei vaikuta hoitoon. Olisi kai pitänyt maksaa varvas kipeäksi ja käydä heti urheilulääkärillä, mutta nuukailin ja etenin julkisia reittejä tunnetuin tuloksin.

Lähiajan tavoitteena olisi nauttia tekemisistään ja katse suuntautuu ensi viikon FINille, johon olen (toivottavasti) lähdössä nauttimaan perinteisestä lajifriikkeilystä ja ottamaan taas positiivista niskalenkkiä suunnistuksesta. Varpaan tilanne saattaa tosin sanella toisin ja touhu kääntyä mökkeilyksi. Toisaalta ei väliä, koska enää ei ole mihinkään kiire.

1 kommentti:

  1. Juu muutaman kerran on ollut samantapainen tilanne, murtumaa vai ei ? Olet tunkenut kuvaan, koska mun mielest liikkuvalla ihmisellä hoito ei ole ehkä ihan samaa oli tai ei. Kai ne paremmin paranee, jos niitä ei herkimmässä luutumisvaiheessa kuormita liikaa. En tiä ... Tsemppiä kuitski !

    VastaaPoista