perjantai 10. joulukuuta 2010

Perjantain kevennykseksi

Tunnin päästä menen rykimään tasotestiä, mikäli juoksijan polveni on myötämielinen. Erinäisten hoito-ohjeiden perusteella nopea juokseminen ja pikajuoksu eivät rasita jalkaa. Aion siis juosta tasotestin pikajuoksuna. Totta puhuen tilanne on sen verran kirpakka, että pientä juoksutaukoa voi olla luvassa. Appiukon kanssa käydyt saunakeskustelut antoivat ainakin kahdeksan eri vaihtoehtoa, mistä kipu juurensa juontaa. Päaäsia on, että juontaa. Univelkaiset vuorokaudet ovat taas jonossa ja vedossa on pitelemistä, kun pääsen irti. Täytyy vain varoa, etten kompastu omiin silmäpusseihini, menee pian testi keturoilleen.

Mutta viikonloppu on käsillä, ja kunniaksi sen poimin kaksi hyvää lehtiartikkelia paikallisesta äänitorvestamme. Olen iloinen ja onnesta pelkkää kysymysmerkkiä ihastellessani, kuinka ihanalla avokätösellä Pirkanmaan Kauniainen palkitsee kuntoilijoitaan. Maininnan ansaitsee vielä se tosiseikka, että ko. stipendiä pitää vielä itse (tai joissakin tapauksissa myös isin tai äidin) hakea. Itse en viitsinyt edes hakea.


Ja sitten lempiaiheeseeni heti koirien jälkeen... "Minkä ajoneuvon aiot hankkia, kun täytät 15?" Oikea vastaus omasta nuoruudestani: "Polkupyörän."Leuka rintaan, tulevaisuus odottaa!

4 kommenttia:

 1. Hei onko Pirkanmaan Granis laajallekin levinnyt termi? Minä kun luulin että se on ihan omakeksimäni. Käyttöoikeudet toki vapaat.

  Onnea vain kaikille stipendiaateille, blogi-isännän kannattanee laittaa kalenterimuistutus ensi vuoden hakukierrokselle!

  VastaaPoista
 2. Jostakin päivälehdestä taidan olla lukenut tai jostain kuullut, en edes muista. Odottelen, että saan kasaan mielestäni riittäviä meriittejä stipendiaatiksi pyrkimiseen. Tai voi jopa olla, että jätän periaatteesta hakematta ;)

  Eikä pidä unohtaa, että vuonna 2009 sain SM-pronssista 75 euroa. Pirskatti, sehän olikin viestimetalli...

  VastaaPoista
 3. Voi sua Tsaari, nuori oot vielä. Mun nuoruudessani ei oltu vielä edes keksitty sanaa ajoneuvo, eikä edes pyörää. Eikä silloin nuorilta toisaalta kysyttykään mitään

  VastaaPoista
 4. Oi Veterano, kaipaan aikoihisi, etenkin maratonaikoihisi...

  Ei nykyäänkään tunneta enää sanaa ajoneuvo, ainoastaan moottoriajoneuvo. Vastavuoroisesti ei kuitenkaan ymmärretä sitä, että mitä tarkoittaa "moottoriajoneuvolla ajo kielletty". Jaa mutta, eihän se kortti olekaan pakollinen, kun ajellaan tuolla reggain seassa. Jumpetti kun ei pysy enää kehityksen kärrypoletissa mukana.

  VastaaPoista