keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Vuoden pimein päivä, nyt!

Ainakin suomalaisissa kaupoissa. Ristus ja maaria, kun koitin pikaisesti ruokatunnilla pyörähtää tekemässä ihan normaalit ruokaostokset viereisessä ostoshel...paratiisissa. Kaunis ja viaton ajatus oli, ettei kai siellä nyt keskellä päivää ketään. Eipä ollut ei. Paitsi kaikki. Oli ihmistä joka sorttia, kärryä, säkkiä, pussia, visaa vai pankkia, kiitosheitä jne. Koska ko. liikkeen rakenne on minulle vieras, saivat tällä kertaa rakuunat ja suurimot jäädä hyllyille. Loppui aika ja miehestä voimat. Kyllä adventtisohjon kyntäminen kuuluu joillekin muille hulluille, mutta ei minulle. Siinä meinaan sai purjon lehdet kyytiä, kun poukkoilin kohti kassaa.

Eilen vedettiin taas hallivetoja. Yksi viikon kohokohta oli eittämättä viimeinen kakkosen veto, jossa ohitin Syrjälän Tepon ja Siikis-Martin. Kyllä tuntui hyvältä ja kovalta. Tässä yhteydessä ei kannata mainita, että ko. kaksikko jutteli mukavia siinä vauhdissa, kun itse painoin elämä pelissä vaahto suusta lentäen. Eikä myöskään kannata mainita, että yhtä aikaa aloittaneet Leksa ja Angsti olivat jo silmänkantamattomissa. Hyviä hetkiä ei siis kannata pilata merkityksettömillä yksityiskohdilla.

Nyt olisi muikean mahtava hiihtokeli, mutta taidan pysyä hyvissä fiiliksissäni sisällä televisiota katsellen. Olen vain aina miettinyt, että millä ratkaisisin yhden ongelman. Nimittäin joka kerta kun ojentaudun viltin alta vaihtamaan kanavaa kaukosäätimellä, niin paljas ranteeni tuppaa kylmettymään. Jotain pitäisi keksiä. Onneksi jotkut ovat jo keksineet ja pistäneet rahaksi, näin! Tähän on tultu, olen jälleen sanaton. Aletaanko olemaan jo laiskuuden ytimessä? Näkisin. Sitäpaitsi tuo on ennen tunnettu esim. nimillä takki, paita, tms. Tai ainakin niiden puolikas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti