keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Uutta vuotta ja alkua!

Kas, vanhat sivut ovat olleet päivittämättä jo tovin eli yli puoli vuotta. Olen potenut motivoitumattomuutta pitkin mennyttä vuotta ja mitä pidemmälle hiekka on valunut, sitä kauemmaksi sivujen päivitys on pudonnut priorisointilistalla.

Tavoitteena oli julkaista tämäkin loki jo joulunpyhinä, mutta ei kun ei niin ei. Nyt kun pidän ensimmäistä lepopäivää sitten syyslukukauden, nakuttelin tarvittavat tiedot palvelimelle ja aloitan uuden alun. Loppu ei ole vielä näkyvissä, mutta ennen pitkää sekin on käsillä...

Miksi loki?
1) Muutamat kovat jätkät pitää lokia.
2) Vielä enemmän vähemmän kovia jätkiä pitää lokia.
3) Motivoin itseäni projektissa.
4) Puran hyvää ja pahaa oloa satunnaisen säännöllisesti.
5) Raportoin urheilun hurmioista.

Yhdistystoiminnan osalta lokiaktiivisuuden täyttää Viimeiset pirkkalaiset, joka on kuitenkin harjoitussalaisuuksien vuoksi suljettu loki ja vain yhdistyksen jäsenyys saattaa aukaista webmasterin kammion oven. Joten täältä on turha tuon yhteisön helmoihin päästä.

Urheilusta: Mainitsemani projekti liittyy suunnistukseen, mutta paljastetaan sitä sitten kun aika on kypsä. Enhän ole enää nuori, enkä varsinkaan lupaava, sillä sikäli pimeitä ovat suoritukseni viime aikoina olleet. Valmennuksestani vastaavat nykyään pyhä kolminaisuus: minä, Stig ja Koskinen. Yhteistuumilla pyrimme matalalle asetettuihin tavoitteisiin yleisesti hyväksymättömillä keinoilla, mutta kuitenkin puhtaasti.

Niin, ja tänään on jo seitsemäs päivä.

1 kommentti: