sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Tekstistä nro. 69 seuraava

Unohtui siitä 69. viestistä vielä yksi olympiavalinta, jota en ymmärrä:

- miestaitoluistelija, joka ei yltänyt EM-kisoissa edes 20:n parhaan joukkoon. Olympialaisissa sitten varmaan yltää, kun lyödään pari jenkkiä vielä kylkeen. Nooh, kokemusta hakemaan, niih.

Se testijuoksu...

Aamulla oli kurkussa vieläkin lievä tuntemus ja jostain syystä myös päätä särki ja oli kehvana olo. Edellisenä iltana hiihtelin pari tuntia reippaasti, joten kai se siitä sitten johtui. Valitsin tossuksi DS Trainerin ja se taisi olla pieni virhe, sillä reitti oli melko liukas ja tuppurainen lumesta. Pakkasta oli 11 astetta ja fiilis aika määräjakson tuntuinen eli ei lupaillut ihan välttämättä. Kaiken huipuksi unohdin ottaa astmalääkkeen verryttelyn päätteeksi, joten dippadai.

Alkuun lähdin ihan omaa vauhtiani ja annoin Leksan ja Angstin mennä menojaan. Sykkeet olivatkin melko alhaalla ja alamäissä palautus meni jo lähelle aerobista kynnystä. Liukasta oli ja vähän meni polkemiseksi paikoin. Portaiden jälkeen aloin huomata lääkkeen unohtumisen, kun milli ei oikein huilannut. Sama toistui sitten pahemmin toisen kiekan nousuissa. Kierros täyttyi ajassa 29.24 ja olo tuntui ihan kohtuulliselta, kun katselin Leksan selkää Pekan hypätessä sivuun. Hyvä meno hiukan taipui Varalan mäessä ja vaikka tasaiset + alamäet tulivatkin hyvin, oli meno jotenkin odotetun ponnetonta. Lopussa en oikein saanut iskutettua ja toisen kiekan aika painui neljä sekuntia huonommaksi. Loppuaika oli siis 58.52, joka on toisaalta paras talviolojen aikani kautta aikain. Toki Legkoville tuli pataan liki pari minuuttia. Tälle viikolle treeniä kertyi 16 tuntia, joten sikäli ihan hyvä reipas VK-juoksu. Ensi viikolla kaivellaan tehoja esiin vaihteen vuoksi.

Duibinks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti