torstai 18. maaliskuuta 2010

Beckhamismi

On se vaan hyvä, että englantilainen potkupalloileva hiustuotemainos poistui botox-vaimoineen. Sai taas tyhmät suomalaiset rauhan jatkaa normaalia eläämänsä. Ja onneksi tuli Beksun akilleen kantapääkin remontoitua. Kovin oli kaveri reppanan näköinen pikkubussinsa kyydissä.

Ajattelin tässä kevään mittaan tehdä pientä vertailua vanhan työn hyviin ja huonoihin puoliin, mutta ei vielä tässä tekstissä. Eilen pidetyssä viimeisessä vanhempainillassani ääneni käheytyi Pertti Tapolan lailla ja jostain syystä hengitysputki on muutenkin ollut tukossa alkuviikon. Syytä en osaa sanoa, mutta ehkä istumatyön tekniikkani on samaa tasoa Kaisa Mäkäräisen luisteluhiihdon kanssa ja hartiat vetää jumiin. Sanoisin, että sieltä on otettavissa vielä sekunteja pois.

Treeneistä ei uskalla paljon sanella, koska Nusari linjaa niistä pian taas jotain syvyyksistä luotaavaa analyyshiä.
Mutta lyhykäisyydessään alkuviikko:
MA: lepo, lihashuoltoa
TI: aamulenkki 0.33 PK, illalla hallissa 5x1000m standardi, astmalääke unohtui ja muutenkin oli tyhmä ratkaisu, keskivauhti 3.05, ketutti...
KE: illalla voimatreeni: juoksumaton paukutusta 0.15+perusvoimaa 0.40+juoksu kotiin 0.10PK

Tänään keväiseen säähän polkemaan lumipolkuja rennosti, nenässä tuntuu jo tukkipinojen tuoksut. Juuri nyt muuten TV:n PS-ohjelmassa vilkkuu rastilippuja, täh?!

2 kommenttia:

  1. Nimenomaan. Harmi vain, että ei taida tällä koulutuksella saada siirrellä kuin kyniä ja vihkoja. Ehkä äärimmäisessä hädässä myös oppilaita...

    VastaaPoista