torstai 1. lokakuuta 2009

Yö tulee!

"Täältä tulee yö, täältä tulee yö!" Näinhän sitä laulettiin Porissa jo kultaisella 80-luvulla, jolloin rokkikin oli rokkia ja vain rokkia.

Kauden huipennus on käsillä jo huomenissa raastavalla karsinnalla. Ennakkospekuloinnit ovat jääneet vähiin, sillä nyt on tahti taas liian kiireinen muualla elämässä. Joko olen liian pedantti tai liian laiska, mutta jotenkin olen nyt ajanut itseni väsyttävän kiireen keskelle ja aikatauluihin sidotuksi. En tykkää.

Mutta vakaa päätös muutoksesta pitää ja yritän parhaani ens kauelle...

SM-yön maasto on tuttu vuoden 2000 sotilas-SM:stä, jolloin otin kolme minuuttia turkkiin Paisilta, joka veteli silloin vuoden viimeisiä juoksujaan ennen varvaslomaa. Toki voitin muita saman verran ja muistikuvat maastosta olivat luettavissa kartan takaa kypsän 20-vuotiaan viisaista raapustuksista. Maasto vaatii töitä ennen kaikkea pääpuolelta, mutta vihriät pitää jaksaa raivota läpi eli tossua heilumaan. En voi sanoa pitäväni 2,5 metrin käyristä, mutta nyt on pakko. Harmaa väri tuonee pientä apua verrattuna vanhaan karttaan.

Huomenna karsinnassa on hauska lohko kun lopusta löytyy pelkkiä yökettuja ja SM-mitalisteja: Ikonen, Saarinen, Lakanen, Huovila. Pitää sisällään mm. 2003 mitalikolmikon.

Sunnuntaiaamuna nähdään kuinka kävi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti