keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Tasot testissä

Unohdin muuten edellisestä tekstistä sen, että keväällä urani kovimmasta voitosta eli Raaseporista saamani palkintolahjakortti oli mennyt vuodenvaihteessa umpeen. Eikä Tampereen nimeltämainitsematon Elmo Sport -liike suostunut tietenkään enää vastaanottamaan 17 vuorokautta myöhästynyttä hyödyntäjää. Meni boikottiin. Jos kämpässä olisi takka, niin kortti olisi mennyt sytykkeeksi. Mutta ei ole ja taas tuli järjetön sähkölasku. Tyhmyydestä sakotetaan.

Mutta asiaan. Eilen katselin verryttelyreenissä kuinka Hämeen hurjat afrikankävijät + Legkov riistivät 10*1000m karmeilla vauhdeilla ja itseluottamukseni valui keskioluen lailla kurkusta alas. No ei vaineskaan, oma tikki on armoton.

Tänään hallissa Thunder oli laatinut viiden tonnin tasotestin edelliskertojen kuuden sijaan, sykkeet olivat jiirattu lukemiin 142, 152, 162, 172 ja max. Homma sujui periaatteessa ihan hyvin ja juoksu oli loppuun asti mukavan tuntuista. Ehkä sen neljännen vedon jälkeen fiilis oli vähän turhan tuore ja maksimiin jäi aika roppakaupalla eväitä. Eikä moolitkaan olleet vielä ihan edellisen kerran kynnyksen luona. Lopulta sainkin hapot ensi kerran kaksinumeroisiin lukuihin sitten vuoden 1999 tai jotain. Testin jälkeen tein vielä 3x2000m parin minuutin palautuksilla vauhdeilla 4.00, 3.45 ja 3.30. Ja verkkarit tietty selkään. Saateri, olin hallissa melkein puolitoista tuntia. Onneksi en ole pikajuoksija, sillä eihän tuossa ajassa olisi vielä ehtinyt kuin alkuverkat ja lämpät hoitaa...

Huomenna siirryn suksille. Eilen kysyin luvan valmennusvastaavalta Pirkan Hiihdon perinteiselle. Masukat on taas tulessa seitrsemän vuoden tauon jälkeen.

Alla vielä tasotestin tonnien ajat ja kunkin niiston keskisykkeet (ne Thunderin sykkeethän tarkoitti siis kunkin tontun viimoisen kiekan keskisykettä):

4.09, avg 138
3.59, avg 146
3.42, avg 156
3.25, avg 166
2.51, avg 178 (max 187)

Ja nyt sitten odotellaan virallisia tuloksia ja analysointikäppyröitä. Eli tullaanko vai ei. Ja jos tullaan, niin mihin tullaan...

2 kommenttia: