maanantai 18. tammikuuta 2010

Ukkometso


Luova tauko kirjoittelusta on ohi ja rutiinit rytmeineen ovat taas vahvasti läsnä. Suurin syy taukoon on epäilemättä ollut naimisiinmenosta toipuminen. Alttarilla syke löi selvästi lähellä anaerobista kynnystä ja hiukan pelotti. Ei sinällään se avioliittoon astuminen, vaan se että tuleeko sydänkohtaus tai joku muu rohjake kun niin pompotutti...:) Mutta hienolta tuntuu ja juhlat olivat sellaiset kuin pitikin, rennon retvakkaa. Kiitos kaikille vieraille, erityisesti Vimpoille tukijoukkoineen.

Mutta takaisin arkeen, kuten kuvakin selkeästi osoittaa, siilä juhlat on juhlittu. Mennyt viikonloppu ei tarjonnut sinänsä mitään ihmeellistä, paitsi että Peltosen suksitallia kohdeltiin kaltoin. Panittehan merkille, että Hjelmesetti veti Otepään kisan Rossignoleilla ja heti maaliintulon jälkeen lyötiin Peltoset olalle ja näin saatiin rautainen kommentaattori Punkkinenkin erehtymään. Samassa kisassahan Nousiais-Ville heitti kesken ja kehui, ettei ole oikein saatu suksea pitämään purkkikelillä. Että näin... Mulla onkin masukat, pitää keli kun keli ja purkki kun purkki!Treenit tiivistän tällä kertaa ranskalaisin viivoin:
- hyvin kulkee
- jaksan
- kävin hallissa
- olin ladulla
- väsyin
- ortostaasit heitti häränpyllyä
- sykevyö hajosi
- Koskikeskuksen Intersport on boikotissa
- 14h 8 min
- 104km hiihtäen
- 59km jalkaisin
- loput kilometrit voimaillen

Tänään annoin itselleni lepopäivän ja keskiviikkona tasoitan itseni testillä Tampere Exhibition Centerissä. Sitten taas nähdään mitä olisi pitänyt tehdä.

Lauantain korttelitreeni2 kommenttia:

  1. Kuulemani mukaan Hjelmesetin sopimuksessa on pykälä joka sallii muiden merkkien käytön jos vanhoista suksista löytyy parempi pari. Kuuleman mukaan myöskään Peltosen pertsan suksi ei ole ihan vapaan suksen tasolle vielä noussut. Masukat ovat Valkeakoskellakin alla :)

    VastaaPoista
  2. No perskules! Suomalainen voittaa aina... Edelliset omat Peltoset ovat vuodelta 1991, joten en ole ihan nykyhetken kehityksessä kiinni ;)

    VastaaPoista