torstai 4. marraskuuta 2010

Kausianalyysi 1. osa

Niinhän siinä sitten kävi. Kun papereihin laitettiin ihan virallista lomaa, tajusi elimistöni samalla hetkellä, että enää ei tarvitse sitkistellä. Antoi siitä sitten pienen kurkkukivun ja höysteet selkään. Ei mitään perus kolmeseiskakakkosta, mutta sellaisen kuitenkin, ettei eilen eikä tänään mieli palanut lenkille. Näillä näkymin myös lauantain AV-raasto on pakko jättää väliin, koska meikäläisen kipeänä juoksut jäivät Jukolaan, piste. Näin iloisesti sitä alkaa uusi harjoituskausi, mutta ehkä se onkin vain merkki siitä, että vanha pitää kalkuloida rauhassa auki kehitysaskelmien laatimista varten. Availen analyysia tällä kertaa muutaman tunnusluvun verran sekä koko kauden joonialaisilla pylväillä.

Harjoitusmäärä kaudella 2009-2010: 446 h 44 min 
Juoksukilometrejä: huikeat 3217 km, joista suunnistaen 488 km.
Muut kilometrit: hiihtimillä 1341 km (14 vkoa) ja mankelia polkien 499 km

Noista voi äkkiseltään päätellä sen, että kyseisiä lukuja ei varsinaisesti voida pitää huippu-urheilijan kategoriaan yltävinä. Mutta sehän nyt tuli todistettua jo Suomi-miehen kuntotestissä sohvalla maaten. Ei olisi tarvittu parin tunnin taulukkolaskentaa, saati 52:n viikon kuntoilua...

Erään taikurin loisteliaan kausipaketoinnin innoittamana selkottelin taulukosta myös jonkun muun lohdutusta tuovan arvon esille. Nimittäin kolmannen sektorin (työ, sairaus, vamma tai muu välittömästi itsestä riippumaton syy) sotkemia harjoitusviikkoja kertyi varovasti arvioiden yhteensä 14 kpl. Tarttis tehrä jotain tuollekin asialle. Ja nythän on käynnissä jo uuden kauden ensimmäinen torpedoitu viikko, prkl!

Ensimmäisten iskäpäivien mielenkiintoisimpia hetkiä ovat olleet vaipanvaihtojen yhteydessä lähes poikkeuksetta tapahtuvat hoitopöydälle pissailut. Siis ei iskän, vaan tytön sellaiset Samalla kun neiti vapautetaan vaatteistaan ja vaipoistaan, niin silloin lähtee nesteet liikkeelle. Vaimo on lohdutellut, että onneksi ei ole poika... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti