maanantai 12. huhtikuuta 2010

Viikon radioääni

Tänään maanantaina jouduin työn puolesta astelemaan radioon kommentoimaan erinäisiä asioita. Kantava teeman yllätykseksi koululaisten liikkuminen ja erityisesti sen vähyys. Studiossa sain luvan istua uutistoimittajan korkeaan jakkaraan,koska olin niin urheilullisen näköinen. Otin imartelevana kohteliaisuutena. Tosin en ole kovin varma siitä, ovatko kaikki uutistoimittajat urheilullisen näköisiä...

Anyhow, haastattelu meni ihan hyvin. Suurin huomioni kiinnittyi pöydällä olleeseen Yskä -nimiseen nappiin, jota paloin halusta painaa. Mahtaisikohan sitä painettaessa kuulua lähetykseen valtaisa yskähdys? Tokkopa, mutta olisi ollut hauska kokeilla kuitenkin. Mutta kun ei yskittänyt juuri sillä hetkellä. Itse audiolähetys on jo toivottavasti radioaaltojen taivaassa, mutta värähtelyjen pohjalta kirjoitettu juttu löytyy vielä täältä.

Illalla jolkottelin 20 km kevyesti Pirkkalan sora- ja polkupinnoilla. Happea oli sekä ilmassa että lihaksissa

3 kommenttia:

  1. Koiranko mainitsit vain kerran etkä mopoautoa lainkaan ?!?

    VastaaPoista
  2. Toimittaja laittoi väkisin koiran suuhuni. Olin mahdottoman edessä ja nöyrryin. Mopoautoon en kymmenen minuutin lähetyksessä ehtinyt. Pahalainen sentään!

    VastaaPoista
  3. Tolla taukoliikunnalla on muuten todistetusti ihan suora linkki oppimiseenkin. Friikeimmäthän ovat muuttaneet työpisteitään siten, että tekevät työtä seisten, juoksumatolla kävellen tai sellaista puolimakuumallista kuntopyörää polkien. Kulkee ajatus paremmin. Tämänhän tietysti joskus lenkillä käyneet jo tiesivätkin. Kuulemma.

    VastaaPoista