perjantai 2. huhtikuuta 2010

Negaation kautta

Lattiatilaa 25 neliömetriä, neljä miestä jakamassa sitä ja mulla on yskä. Vuonna 2006 olimme myöskin Göteborgissa kevätleirillä ja silloinkin sain jonkin taudin juuri lähtiessä reissuun. Jonkinlaista kohtalon ivaa näen nyt siinä, että lähtöpäivän aamuna tunsin hiukan poikkeavaa oloa ja olihan maanantain lenkillä ollut hiukan kylmä. Samoin sunnuntain lenkillä.  Enkä sulje pois sitäkään, että tiistaina illalla tekemäni voimajakson viimeisen treenin alussa radiosta soi jälleen Vartiainen. Olisin polkenut jalkaa, ellei vieressä sikaniska olisi pumpannut penkistä 180 kiloa.

Yhtä kaikki tämä läsnäoleva yskä sotkee nyt harjoituksia. En ole varsinaisesti kipeä, mutta mieli ei myöskään tee treenaamaan. Ja näinhän se menee amatööreillä. Sitten kun koittaa jokin lomajakso kalenteripyhän avustuksella ja on teoreettinen sauma ampua johonkin Turkua kauemmas treenaamaan, mies ei ole täysin terve. Nyt on sitten mukava kujuilla leirinhajuisesta kopperosta ulos ja tehdä ratkaisuja oikeista sekä vääristä. Treenaamisista nimittäin.

Jotta lapa otsassa olisi todellinen, niin totean lopuksi täällä olevan täysin lumetonta ja helkkarin hienot maastot. Ehkä sitä sunnuntaina voisi jo käydä tiellä hölkkäämässä ennen kuin maanantaina aamulla ajetaan taas viisi tuntia satamaan ja päästään kuuntelemaan Teuvo Oinasta. Ja sitten onkin onneksi jo työpäivä, että saa rutiineista kiinni. Hyvää pitkäperjantaita kaikille! Täällä se on oleva nimensä mukainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti