tiistai 11. toukokuuta 2010

Hyvä Tanska!

Huhhuh! Olen viimein toipunut verkkosukkapallon mestaruusjuhlista. Kyllä otti koville ja tiukoille. Nopea käynti Teneriffalla, jonka jälkeen kävin pulikoimassa Keskustorilla suihkulähteessä. Siitä sitten tukka kammattuna yksityistilaisuuteen paikalliseen juottolaan. Nyt pitää jo ryhdistäytyä, kun kaupunki antaa taas kymmenen kiloeuroa koko tiimille. Itse en kyllä ala, kun mun puhelinlaskua ei maksakaan seura. Kuulin, että jonkun jenkin laskut maksaa. Vaikkei se edes puhu paljoa, vaan 76 euroa kuussa. En kyllä tod ala.

Jäin muuten miettimään, että onko Pyrinnöllä ollut joskus oma seuramaja? Kokeneemmat saattaa muistaa, mutta itsellä ovat nuo historiantiedot muualta tulleena vähän huterat. No, mennään negaation kautta.

Torstaina pitäisi sitten aikuisten oikeasti osata suunnistaa ja samalla vielä pistää tossua toisen eteen. Maastohan on katsastusten hengen mukaisesti kaikille tasapuolinen, sama ja tuttu, kisakonsepti uusi ja ihana. En ole kyllä sprinttikarttoja vilkuillut, mutta yritän tänään ottaa vahvasti itseäni niskasta kiinni. Vanhan 2003 Huippuliigan Talmonmäen 1:5000 normisymboleilla löysin. Tuloksia en muista, mutta viivassa oli karmea koukku kolmanneksi viimeiselle. Eikä varmaan kulkenutkaan...

Mutta nyt on kaikki kunnossa. Kolme keskimatkan täsmätreeniä viime viikolla eri vauhdeilla teki terää ja eilen maanantaina pidin rehellisen sohvapäivän, jolla superkompensoin koneistoani. Leposyke valahti jo alle neljänkymmenen, joten kone hyrrää levollisena odottaen viimeisten vuorokausien painonpudotusta. Viime viikon ulkoiluista kertyi juoksua 88 km ja suunnistelua 18 km selkään. Alla vielä taitotreenit viivoineen.

Roominvuori, pikamatka kisavauhdilla uutta kompassimallia testaten.


Herama, taitoiltarastit hissutteluvauhdilla uutta kompassimallia testaten.


Kaarinansilta, selkeää lapotusta uutta kompassimallia testaten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti