perjantai 14. tammikuuta 2011

Sarkasmitakki olalta

Huhhuh... Nyt olen toipunut Vuoden Urheilija -valinnan mediaryöpytyksestä ja voin taas keskittyä olemaan. Käväisin muuten tiistaina sellaisessa kehonkartoituksessa, että veti jalat alta. Tai oikeastaan tarkemmin ottaaen pakarat alta. Totuudet rangasta, lihaksistosta ja hermotuksesta lyötiin pöytään karun koruttomasti: Fiatilla Ferrarien sarjassa. Tästä intoutuneena päätin heittää sarkasmitakkini naulaan ja alkaa Ferrarin etsimiseni positiivisuuden kautta. Aurinkoisia tekstejä vakavalla naamalla ilman ironian häivääkään. Ilman predikaatteja lauseissa. Väärillä kielioppisäännöillä. Keskityn siis vain harjoitteluni positiivisten asioiden raportointiin antaen maailman levätä paikallaan.


Valmistautuminen kohti veteraanien SM-halleja etenee aikataulussaan ja nyt on jo kilpailuoikeuskin hankittuna eli jälleen yksi uusi seura plakkarissa.
Eix o kiva :::))))))

3 kommenttia:

 1. On se! Onx se KP?
  Missäs tuollainen kehonkartoitus on mahdollista tehdä ja löytyykö jostain infoa testistä? Ja tulokset testistäsi sitten eetteriin, ihan vaan sen takia, että tuo testi kiinnostaa testinä. :)

  VastaaPoista
 2. Luotan vielä siihen, että VANHA Tsaari toipuu ja jatkaa linjoillaan. Huomatkaa, että blogin alaotsikko on edelleen "Mies vailla tyytyväisyyttä".

  VastaaPoista
 3. KP:han se. Kartoitushommat ne mystisiä hommia on, varsinkin kehojen osalta. Voin availla saloja jossakin KP:n halliharjoituksessa, mutta näin julkisesti ei uskalla pörhistellä.

  Nimim. "Mies vailla hermotusta"

  VastaaPoista