perjantai 28. tammikuuta 2011

"Urheilijaelämää...

...minä, Melleri ja Morrison..."

Ehkä yhteneväisyydet lienevät tosin tällä hetkellä urheilun vähäisyyden määrässä ja siinä, että kenties nautin lasillisen konjamiinia (syntymäpäivälahjasellaistakiitossiitäsiskoni) illan tummetessa.

No jaa, ehkä vertaus ontuu yhtä pahasti kuin sen tekijäkin. Joka tapauksessa nyt on varmaa, että talven päätavoite tulee kariutumaan, kiitos kari. Jalan eli selän tilanne on selkeän aavistuksen verran parempi, mutta siksipä juuri en lähde riskittämään hyvää toipumis- ja kuntoutusprosessia. Näinpä saavat Angsti ja co. taistella veteraanimitaleista. Harmi juttu, olisi ollut mukava haastaa seurakaveri Mogulikin, mutta sekin jää nyt sitten seuraaviin veteraanikisoihin. Ja niitä kisoja on vielä jäljellä...

Tuossa menneellä viikolla sain kunnian olla todistamassa erästä keskustelua, jossa puhuttiin erään sisäpalloilulajin erään SM-sarjajoukkueen eräästä pelaajasta, joka oli valittanut kiireitä ja aikapulaansa valmennustiimille. Kaveri oli kuulemma jonkin sortin opiskelija, jolla koulupäivä oli kestänyt kahteentoista, mutta sen jälkeen ei ollut jaksanut enää sykkiä jotain sovittua asiaa ja oli kai treenitkin ollut vähän niin ja näin. Kerroin itsekin vähän vielä yritteleväni treenailla tässä arkielämän pyörteissä ja joitakin tavoitteitakin asetelleeni talvi-iltojen lämpimiksi. Kerroin esimerkkipäiväni ajankäytöstä tiistailta 18.1.:


6:15 Herätys ja pikaiset puurot
7:02 Pirkkahallin ovesta sisään ja vajaan tunnin nopeusvoimatreeni, varttia vaille kahdeksan sytyttivät valot halliin...
8:15 Kotiin ja nopea suihku, emännän keittämät kahvit ja leipä selkään. Työkamat niskaan ja isompien lasten aamutoimien jälkeen koulun kautta töihin. 
8:55-15:30 Töitä toimistolla, sisälsi 40 minuutin lounastauon.
15:45 Pirkkahallilla 7x1000m kiihtyvästi, viimeinen 2.59, reilu tunti kaikkinensa. 
17:10 Kotona ja pikasuihku
17:20 Isompien lasten vienti harrastuksiin ja sen jälkeen parin juoksevan asian hoitaminen.
18:00 Ruokaa masuun ja vaipanvaihdot
18:30-18:50 Selällään.
19:00 Isompien lasten haku harrastuksista ja iltatoimien säätämistä.
20:00-21:30 Taimin kanssa unitaisteluita, isommat lapset sänkyyn vähän ennen ysiä.
22:10 Sängyssä näin aikaisin ensi kerran sitten lokakuun lopun (eikä ole tämän jälkeen onnistunut vielä toista kertaa...).

Näin se homma etenee. Kyllä nämä hyvin pystyy yhdistämään.

Olinkos se minä telakalla vai kuka...

Hyvät viikonloput!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti